- Reklama -

Vytautas Abraitis

Prisiminkime 1990-uosius – kokios kovos vyko tarp brazauskininkų/landsbergininkų? Tarp jų visada buvo vienas skirtumas – brazauskininkai neturėjo fanatizmo. Prisimenu savo draugų, kaimynų, bendramokslių krauju pasruvusias akis, riksmą, kai kažkas nesutikdavo su jų prolandsbergine nuomone. Po to sprogimai 1996 m. Šilainiuose (J. Abromavičiaus politinė žmogžudystė), po Bražuolės tiltu.

Jie niekur nedingo. Ta agresyvi krauju pasruvusi minia, stebinanti savo fanatizmu ir agresyvumu, tapo šimonytininkais. Fanatizmu – priimti aukštyn kojom apverstas vertybes – smerkti tautą, Lietuvos heraldiką, tyčiotis iš kalbos, simbolikos, tyčiotis iš kūno autonomijos. Agresyvumas – keisti šimonytiniai personažai užsidėję privalomąją atpažinimo simboliką – gėjų vėliavą, chirurginę kaukę, vakciną, dabar Ukrainos vėliavą – sudarinėja kažkokius smerkiamųjų – potencialiai baudžiamųjų sąrašus, ir grasina jiems sušaudymu.

Jie ir už batareika varomą dementinę Baideno iškamšą. Lyg nesuprasdami, kad ji reikalinga psichopatų klanui, kuri JUOS PAČIUS stumia į skerdyklą. Tam trukdo žmogiškumo ir elementarios logikos nepraradę Fic-as, Trump-as. Juos reikia nušauti. Bet yra šimonytininkų, kuriuos džiugina pasikėsinimai. Krykštautų jie, jei ir mirtų tie „blogieji“.

Lietuvoje komendantūros steigiamos ne dėl Rusijos agresijos. Tie pilvoti kreivi šimoklounai – tipo rūsčioji spurga Kasčiūnas- su muškietom – juoką kelianti struktūra bet kokiai reguliariai armijai. Komendantūros reikalingos jėga numalšinti nešimofilinę Lietuvos tautos daugumą.

Aš su siaubu įsivaizduoju būrį ginkluotų šimofilų, krauju pasruvusiom iš įtūžio akim prie savo tvoros, šaudančių žmones pagal psichopato Algio Greitai (Baigiu) sąrašą, kurį skelbėsi turįs, ar kokio kito priedurnio su Ukrainos vėliava FB profilyje.

Pasirodo – tokių šimonytininkų yra visame pasaulyje. Palinkėkime sveikatos žmonėms, metusiems iššūkį pasaulį iki paskutiniojo milimetro sukontroliuoti pasišovusiems psichams.

Foto dedu gydytojo reakcijas į Fic-o pasikėsinimą. Tuo pačiu – į dainų šventę. Priminsiu – tai tas pats keistai degraduojantis visažinis, bene labiausiai tyčiojęsis iš žmonių pseudopandemijos metu. GYDYTOJAS. Norėtumėt pas tokį gydytis?

 

Šimonytininkai – kas jums išoperavo humanizmą?

P.S. Su ukrainiečiais bendrauju NUOLAT. Niekam neužkliuvo mano pažiūros. Įdomu – kaip mes jų akimis? Europos šiknoje esančios šalies būrelis debilavotų fanatikų pasiruošęs šaudyti savo tautiečius už proxy karą, kurio kilnumu jie patys vis mažiau betiki?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!