- Reklama -

Jonas Balčiūnas

Gabrieliaus vila Graikijos saloje parodo ne tik Gabrieliaus, bet ir konservatorių partijos supuvimo ir degradavimo lygį. Pirkti vilą, jei turi pinigų, joks ne nusikaltimas. Nusikaltimas, kai viešai iš Seimo tribūnos meluoji ir dar tyčiojiesi iš oponentų, kurie melus nori atskleisti. Verygos paklaustas apie karo metu įsigytą nekilnojamą turtą užsienyje, Gabrielius Verygą išstatė pajuokai už tokį klausimą. Pasirodo Veryga buvo teisus, o Gabrielius viešai melavo ir išsisukinėjo.

Paklausit kuo čia dėti visi konservatoriai, jeigu meluoja ir savo asmeninio kailio saugumu rūpinasi partijos pirmininkas? Čia verta pacituoti partijos senbuvį Kubilių. Kaip jis vertina šią situaciją? Jis mato taip – „Natūralu, kad karas vyksta netoli. Nerimo gali būti visiems pakankamai daug, bet aš tame nematau nieko blogo ar smerktino. Tai, kad žmonės rūpinasi savo gyvenimu, yra visiškai natūrali būsena, ir aš linkėčiau, kad kuo daugiau lietuvių įsigytų nekilnojamojo turto ten, kur jie nori įsigyti“.

Tai tipiškas kolaboranto mąstymas, dangstykis patriotizmu, kol tai tau naudinga, melžk pinigus iš Lietuvos, kol gali, kai bus riesta, nešdinkis į užsienį, jei nepavyks, teks taikytis prie naujos valdžios ir kolaboruoti toliau. Neprapulsi.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!