- Reklama -

Jolanta Blažytė

Na, štai, išsipildė dar viena sąmokslo teorija, kurią nuolat skleidžiau ištisus ketverius metus: demencinis diedukas yra netinkamas eiti JAV prezidento pareigas. Tą pripažino ir pati JAV demokratų partija bei privertė savo „dieduką“ J. Bideną pasitraukti iš varžybų dėl JAV prezidento posto.

Šiuo metu demokratai, atstovaujantys visą leftistinę ideologiją, intensyviai ieško naujo kandidato. Taigi, visi norintys padirbėti JAV prezidentu, galite kreiptis į B. Obamą – pikti liežuviai plaka, kad būtent jis yra pagrindinis partijos virvučių tampytojas. Kad ir koks jūsų išsilavinimas bebūtų (edukuotiems čia pirmenybė) – blogiau už J. Bideną vis tiek nebus, taigi nesidrovėkite.

Kas pakeis J. Bideną toje nelengvoje kovoje dėl JAV prezidento posto? Žiniasklaida mirga pranešimais, kad tai bus Kamala Harris. Bet… pikti liežuviai vėl plaka, kad ji nepatinka B. Obamai. Kamalos kandidatūra nesižavi ir leftistinis The Washington Post. Leidinio apžvalgininkas rašo tiesiai šviesiai:

„Kamala Harris vieną rinkiminę kompaniją jau paskandino, pralaimėdama rinkimus (partijos viduje) 2019 metais. Be to, jau būdama JAV viceprezidente, K. Harris ne kartą turėjo sunkumų darbe ir nesusitvarkė, bendraudama su žiniasklaida. Nemaža dalis demokratų partijos narių abejoja jos charizma, jėga ir meistriškumu“.

Kaip sako vienas mano FB draugas, su Kamala gali būti dar linksmiau, nei buvo su J. Bidenu.

O štai Elonas Muskas neslepia ironijos:

„Dabartinė valdžia atsikrato senos marionetės vardan tos, kuri turi daugiau šansų apgaudinėti visuomenę. Ji bijo D. Trumpo, kadangi tas nėra marionetė“.

Žodžiu, ką aš noriu pasakyti… Noriu pasakyti, kad atsilaisvino vieta marionetės pareigoms JAV Baltuosiuose rūmuose. Paskubėkite visi, kas matote ten savo gyvenimo šansą ir mokate gerai skaityti suflerio tekstą – kitokių gebėjimų Amerikos valdymui nereikia.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!