- Reklama -

Jolanta Blažytė

Kaip jau žinome, LR vyriausybė paklojo net 1,5 milijono eurų tam, kad į Lietuvą atkeliautų Michelino žvaigždutės, klijuojamos ant kai kurių restoranų durų. Sako dėl to, kad į Lietuvą atvyktų daugiau užsienio turistų. Mat jeigu Lietuva neturės Michelino restoranų, tai turistų Lietuvoje bus mažiau, o jei turės – tai bus daugiau.

Įdomu tai, kad iškart po Michelinų atidarymo, Vilniaus meras užsimojo išleisti milijoną eurų tam, kad nupirktų „drakono dantis“ ir visas kitas užtvaras, saugančias Vilniaus miestą nuo rusų tankų.

Kaip rašo Delfi, „Ketinama įsigyti betoninių kelio užtvarų, drakono dantų, plieninių surenkamų ežių komplektus. Viskam įsigyti reikės apie 1 mln. eurų. Jie yra reikalingi tam, kad pirmiausia, blokuoti galimą įvažiavimą į miestą per įvairius kelius“.

Tai dabar klausimas:

Ar tie „drakono dantys, kuriais bus apjuostas Vilniaus miestas, padidins į Michelin‘us plūstančių užsieniečių srautus ar sumažins? Turisto vietoje man šiaip jau būtų nejauku: atskrendi, žmogau, į Vilnių tam, kad pavalgyti Michelin‘o austrių, o čia, žiūrėk, iš visų kampų kyšo „drakono dantys“, laukiantys nesulaukiantys rusų tankų.

P.S. Būtų gerai, jei koks ekonomistas suskaičiuotų, kiek Lietuvos mokesčių mokėtojai sumoka pinigų tam, kad užsimokėtų už valdininkų kvailystes.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!