- Reklama -

Jolanta Blažytė

Dar 2018 m. laisvo žodžio platformos Telegram įkūrėjas Pavelas Durovas savo Instagram paskyroje rašė: „Jie gali nulaužti mūsų IP adresus, bet niekada neatims mūsų laisvės“. „Norėdamas būti tikrai laisvas, tu turi būti pasirengęs rizikuoti viskuo“, – kalbėjo Pavelas Durovas.

Ir štai Pavelas šiomis dienomis rizikuoja viskuo. Pavelas yra uždarytas į Prancūzijos areštinę dėl to, kad nesutiko spec. tarnyboms atiduoti Telegram kodų, kurių dėka „šnipai“ galėtų klausyti privačių asmenų pokalbių.

Visa Telegram bendruomenė, sulaikiusi kvapą, laukia tolesnės įvykių eigos. Minėta bendruomenė per porą dienų jau priartėjo iki milijardo vartotojų.

Tačiau gal ir ne viskas taip blogai. Leidinys Le Figaro rašo:

„Prancūzijos teisėsauga, areštavusi Pavelą Durovą, žaidžia pavojingą žaidimą. Dabartinė Prancūzijos įstatyminė bazė leidžia tik bausti socialinių tinklų vartotojus, bet ne persekioti techninius tarpininkus.”

Galbūt, Pavelas, taip drąsiai skrisdamas į Prancūziją, tai žinojo?

Kaip ten bebūtų, žmonėms, norintiems kvėpuoti laisvu oru, Europoje gyventi tampa pavojinga. Tai suprato ir nepriklausomos platformos Rumble įkūrėjas Chris Pavlovski, kuris iš karto po Pavelo arešto „tepė slides“ iš „demokratinės“ Europos.

CBS News korespondentas J.L. Kent anksčiau pasakojo apie slaptą tyrimą, kuris buvo atliktas naudojant DI ir kuris parodė, jog Marko Zuckerbergo platformose Facebook ir Instagram naudojami algoritmai sukūrė daugybę grupių, kurios buvo naudojamos vaikų prekybai ir pornografijai.

Tai kodėl M. Zukerbergas dėl to neturi jokių problemų, kai tuo tarpu P. Durovas bandomas susieti su ta pačia vaikų prekyba ir pedofilija? Tai čia, kaip sakoma, ir kvailiui aišku. Mat M. Zuckerbergas buvo nulenkęs nugarą spec. tarnyboms, kai tuo tarpu P. Durovas atkakliai gynė žodžio laisvę.

Bet štai atsitiko kažkoks stebuklas ir įvyko savotiškas Marko Zuckerbergo nušvitimas. Gal bičas išsigando, kad FB vartotojai, kuriuos užkniso cenzūra, „teps slides“ į Pavelo Telegram? Tikrai nežinau, kas čia įvyko, tačiau Markas viešai pripažino šokiruojančius faktus.

Jis parašė laišką JAV Kongreso teisės komitetui ir išdėjo visą tiesą apie tai, kaip J.Bideno administracija darė spaudimą FB-kui ir reikalavo cenzūruoti kritinius straipsnius apie Covid19. FB-kas buvo priverstas pašalinti net 20 milijonų publikacijų!!! Ar galite įsivaizduoti, kaip „plandemijos“ organizatoriai mums plovė smegenis?

„Aš manau, kad vyriausybės sprendimas buvo neteisingas ir gailiuosi, kad mes nekalbėjome apie tai atvirai“, – rašė M. Zuckerbergas.

Markas taip pat pripažino, kad jam buvo liepta cenzūruoti ir informaciją apie Hunter Bideno kompiuterį, kuriame buvo gausu faktų apie Bidenų šeimynėlės korupciją bei jos gaunamus kyšius iš Rusijos, Ukrainos oligarchų ir Kinijos komunistų.

Kongreso teisės komiteto socialinėje paskyroje X šis M. Zuckerbergo prisipažinimas buvo ironiškai pavadintas „didžiule laisvo žodžio pergale“.

(Atsimenu, šią info buvai įkėlusi į savo FB, tai sulaukiau blokadų ir faktų čekerių cypimo). Ir iš tiesų, jei rinkėjai būtų žinoję šią informaciją, tai J. Bidenas prezidento postą būtų matęs, kaip savo ausis. Ir gal tada pasaulyje nebūtų tokio chaoso ir griūties, prie kurios prisidėjo J. Bideno palaikomas leftistinių jėgų įsigalėjimas.

Deja, taip veikia ta Vakarų „demokratija“.

Man tik įdomu, ar mūsų „teisingoji“ žiniasklaida kada nors papasakos, kas konkrečiai jai darė spaudimą ir liepė maišyti su purvais žmones, kurie žinojo ir žino tikrą informaciją ir apie plandemiją ir apie geopolitinius įvykius ir apie visas kitas siaubą keliančias „darbotvarkes“.

Žodžiu, pasaulyje vyksta labai įdomūs dalykai. Nebūkime jų nuošalyje. O jei kas nors vis dar kliedite, kad laisvas žodis ir toliau turi būti naikinamas (mat jis neva kažkaip susijęs su pedofilija ar narkotikais), tai linkiu gero LRT Panoramos žiūrėjimo.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!