- Reklama -

Po Lietuvoje šurmulį sukėlusios Širvintų rajono merės, Lietuvos regionų partijos pirmininko pavaduotojos, Ž.Pinskuvienės tiesioginės audringos akistatos su R.Žemaitaičiu, politikė šiandien skelbia naujus oponento melagystes demaskuojančius įrodymus.

„Elgiuosi prieš savo būdą, bet daugiau tylėti ir taikstytis su tokiu R.Žemaitaičio melu ir purvo pylimu nesiruošių. Šiandien visuomenei pateikiu jo dviveidystės įrodymus. Lietuva turi pamatyti tikrąjį „herojaus“ veidą.

Paaiškėjo, kad R.Žemaitaičio komandos narė, bendražygė, jo partijos pirmojo dešimtuko kandidatė į Seimą Gitana Markovičienė nuolat dalyvauja konservatorių  renginiuose, draugiškai burkuoja su V.Landsbergiu ir spaudžia ranką Šimonytei, kurią aktyviai palaikė Prezidento rinkimuose.

Man akivaizdu, kad  Žemaitaitis – gudrus ir klastingas konservatorių projektas, jį konservtoriai rinkimuose panaudos kairės balsų suskaldymui, o paskui, kaip sakė pats Žemaitaitis, jis koaliciją gali sudaryti ir su liberalais.

Panašu, kad ir su konservatoriais. Kviečiu, žmonės, nesileiskite mulkinami „naujojo gelbėtojo“. Neleiskite, kad klajodamas po Lietuvą  jis jums meluotų, apgaudinėtų ir manipuliuotų. Aš neleisiu Žemaitaičiui mulkinti Lietuvos žmonių,” – kalbėjo Ž.Pinskuvienė.

Lietuvos regionų partijos pirmininko pavaduotoja Ž.Pinskuvienė tvirtina, kad viešuose susitikimuose su žmonėmis R.Žemaitaitis kalba viena, o balsuodamas Seime elgiasi priešingai. Pasak politikės, tokiu būdu šis politikas, manipulioja žmonėmis ir reitingus auginasi meluodamas visuomenei.

 „Susistikimuose su žmonėmis visoje Lietuvoje jis seka pasakas, kad esą jo partija yra už tradicines šeimas, prieš LGBT partnerystes, prieš vienalyčių santykių popagandą, bet  R.Žemaitaičio komandos narė, bendražygė ir pirmojo dešimtuko kandidatė į Seimą G.Markovičienė LGBT paraduose žygiuoja pirmose gretose, pozuoja draugiškai apsikabinusi su pagrindiniu LGBT parado organizatoriumi, Lietuvos gėjų lygos vadovu V.Simonko.

Maža to, Žemaitaičio komandos narė ir jo partijos kandidatė į Seimą iš paties Lietuvos gėjų vado rankų šių metų liepos 8 dieną gavo apdovanojimą „už tvirtą paramą LGBT ir partnerystę siekiant lygybės“. Juk akivaizdu, kieno vaivorykštinius intersus patekusi į Seimą atstovaus tokia Žemaitaičio partijos „svajonių“ komanda,” – svarstė Ž.Pinskuvienė.

Politikė paviešino LRT diskusijų laidos ištrauką, kuomet Covid – 19 pandemijos akivaizdoje R.Žemaitaitis nesutinkantiems skiepytis žmonėms siūlė kelti baudžiamąsias bylas ir teisti kaip žmogžudžius, kai tuo tarpu susitikimuose su visuomene jis tikina buvęs prieš priverstinį žmonių vakcinavimą norint gauti galimybių pasą.

„Kai pandemijos akivaizdoje valdžia prievartavo visus Lietuvos žmones skiepytis nuo covid – 19, kai visus piktino valdančiųjų įvestas galimybių pasas, kai valdžia akivaizdžiai perlenkė lazdą apribodama piliečių teises ir laisves, taikė prievartos priemones ir vertė visus vakcinuotis pirmą, antrą, trečią kartą, Žemaitaitis televizijos eteryje viešai pareiškė, kad VISI SKIEPYTIS PRIVALO, o tiems, kurie vakcinuotis nenori ir nesutinka, gali būti keliamos baudžiamosios bylos ir teisiama kaip už žmogžudystę!

Akivaizdus įrodymas, kad R.Žemaitaitis LRT eteryje, pasisakydamas už privalomus skiepus pūtė į tą pačią dūdą kaip Šimonytės konservatorių valdančioji dauguma. Turite žinoti tiesą,” – tvirtina Ž.Pinskuvienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!