- Reklama -
Viduržemio jūros žuvis - tik "Žolynėlyje". KK nuotr.
Viduržemio jūros žuvis – tik „Žolyno svetainėje”. KK nuotr.

200 gr. jūros lydekos su kaulu ir odele
100 gr. virtų ir apkeptų bulvių fritiūrinėje

Morkos, svogūnai, moliūgas, česnakas, obuoliai supjaustomi skiltelėmis.
Daržovių marinatas: kalendros sėklos, rozmarinas, garstyčios grūdeliais, aliejus, pipirai.
Daržoves kepame orkaitėje 20 min. 200 temperatūroje.

Žuvies marinatas: aštrios garstyčios, medus, imbieras, citrinos, cedra sultys, ruminas.
Žuvį užmarinuojame ir palaikome 2 val. Po to apvoliojame džiuvesėliuose ir kepame griliaus keptuvėje – po 3 min. vieną ir kitą pusę.

Pateikiame su citrinos skiltele ir aštriu sojų padažu.

Skanaus!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!