- Reklama -
Lašiša medaus garstyčių padaže. KK nuotr.
Lašiša medaus garstyčių padaže. KK nuotr.

Marinatas lašišai: 1 šaukštas aliejaus, citrinų sulčių, grūdėtų garstyčių, šaukštas medaus, druskos, pipirų… Pamarinuojame lašišą dviem valandom.
Kepame keptuveje arba orkaitėje.
Padažas: garstyčių 2 valg. Šaukšt., medaus 1 valg. šaukšt., balzaminis actas – 1 valg.šaukšt., 50 ml. alyvuogių aliejaus. Garstyčias išmaišyti su actu, medumi ir aliejumi.
Patiekiame su ryžiais ir daržovėmis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!