„Humanoidai“ išleido naują singlą!

0
83
- Reklama -

Nedažnai naujais opusais belepinantis 2000-ųjų pradžioje kūrybinį kelią pradėjęs synthpop trio „Humanoidai“ išleido naują singlą intriguojančiu pavadinimu „Orvelo sapnas“.

https://www.youtube.com/watch?v=D3ZclZNYLu8

Koncertų kaip egzistencijos ir pragyvenimo šaltinio atsisakiusi grupė amžiaus pradžioje garsėjo radijo stotis užkariavusiais hitais „Vasara ten“, „Šiąnakt“, „Begalybė“, „Vėl kaip visada“, singlais su Asmik Grigorian „Skrydis“ ir „Wings of tomorrow“, duetu su Edilija „Vėjuose gėlė“, bei 2011 m. ribotu tiražu išleistu dešimtmečio darbų apibendrinimu – albumu „Dekados kolekcija“.

„Savo kūryba nesistengėme niekam įtikti ir anuomet, juolab nesam komerciškai patogūs ir šiandien, kai bėgantis laikas ir žilstančios galvos įpareigoja nebegaminti šlamšto“, – šypsodamas sako antrojo albumo išleidimą planuojančios grupės lyderis, ilgametis LVSO muzikantas ir pedagogas Linas Šalna.

Ritmingame, 90-ųjų new wave stiliuje įrašytas naujas opusas kaip ir kiti „Humanoidų“ kūriniai – savitai melodingas, paskanintas romantizmo epocha alsuojančiomis harmonijomis, lengvai siurrealistiniu tekstu, posmuose aštrokai užkabinančiu amžinas žmonijos ydas ir dabarties aktualijas neabejingo žmogaus akimis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!