- Reklama -
Tinkamo maisto radimas Jūsų šuniui gali būti kur kas rimtesnis darbas nei kada nors teko pagalvoti. Tai yra normalu. Paprasčiausiai šiuo metu rinkoje siūlomas maistas yra labai įvairus, o kai norisi rasti geriausią kokybę - tai dažniausiai reikalauja ir nemažai laiko
Tinkamo maisto radimas Jūsų šuniui gali būti kur kas rimtesnis darbas nei kada nors teko pagalvoti. Tai yra normalu. Paprasčiausiai šiuo metu rinkoje siūlomas maistas yra labai įvairus, o kai norisi rasti geriausią kokybę – tai dažniausiai reikalauja ir nemažai laiko

Maistas šunims ieškomas pagal tam tikrus esminius niuansus, kuriuos pateikia veterinarai. Išsamiai aptarsime ir mes juos, tikimės, jog tai padės rasti tokį maistą, kuris ne tik papildys Jūsų gyvūno skrandį, tačiau ir padės jam būti sveiku bei laimingu.

KAINA

Natūralu, kad daugeliui šeimininkų yra svarbi kaina. Juk maistas bus perkamas ilgus metus, tad norisi bent jau preliminariai žinoti – kiek per mėnesį teks pinigų skirti vien tik šuns maitinimui. Tai yra labai geras bei apgalvotas žingsnis.

SUDĖTIS

Šunų maistas gali būti labai įvairios sudėties, tad itin svarbu ją kuo detaliau išnagrinėti. Žinoma, daugeliui minėti ingredientai yra mažai suprantami, tad labai pasiteisina įvairūs forumai, kuriuose žmonės, turintys šunis – dalinasi savo įžvalgomis. Tikimės, kad tokiu atveju ir Jūs rasite maistą, kuris labiausiai tiks Jūsų geriausiam draugui.

PAVIDALAS

Šunų maistas gali būti pateikiamas per konservus ir tuo pačiu sausuoju pavidalu. Kuris variantas yra geresnis? Atsakyti yra sunku, kadangi svarbiausia yra sudėtis. Geriausia yra augintiniui duoti ir vieno, ir kito, kad jis taip pat būtų kasdien maloniai stebinamas patiekalais, kurie jam ruošiami.

GAMINTOJAS

Visada verta daugiau dėmesio skirti ir gamintojui. Skaitykite tuose pačiuose forumuose kitų žmonių komentarus apie konkretaus gamintojo maistą bei jo poveikį šuniui. Tai kiek pagreitins paieškas.

SPECIALIZUOTAS MAISTAS

Jeigu Jūsų šuo turi kokių nors alergijų – tokiu atveju jam gali būti reikalingas specializuotas maistas. Tokio gali reikti ir tuomet, jeigu Jūsų šuo yra retos veislės. Tuomet dažniausiai dėl kasdienio maisto pasirinkimo pataria veterinarai, kurie pirmiausia atlieka šuniui alergijų testus.

Gyvūnui reikalingas ne tik sveikas, tačiau taip pat ir skanus maistas. Jis yra to vertas. Ir, žinoma jo padėka – meilė Jums. O to mes dažniausiai ir tenorime iš savo šuniukų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!