- Reklama -

Oras, kuriuo kasdien kvėpuojame, veikia mūsų kūną ir sielą. Tai, kas yra nematoma, gali padėti mums gyventi sveikai arba sukelia ligas, kurios ne visada baigiasi laimingai. Šiais laikais išvalyti orą, kuris yra mūsų namuose – įmanoma. Džiugu, kad vis daugiau žmonių supranta to svarbą ir galimybes, kurios vis auga.

Geriausia valymo sistema yra sieniniai rekuperatoriai. Naujos statybos namuose jie yra privalomi. Senos statybos – pasirenkami savanoriškai, kadangi tai yra įranga, kuri gali ženkliai pagerinti mūsų gyvenimo kokybę.

Kodėl oras yra užterštas?

Šiais laikais apie užteršto oro (ir tuo vandens) problemą yra kalbama labai daug. Oro užterštumas atsirado iš poreikio gyventi geriau. Mašinos, kurios išmeta CO2, tačiau pagerina, palengvina mūsų gyvenimo kokybę, taip pat ir fabrikai, kuriuose gaminami daiktai leisiantys gyventi paprasčiau – lengvina gyvenimą ir tuo pačiu daro jį blogesnį, kadangi dėl visko blogėja sveikata.

Oro užterštumo problema yra labai didelė ir kovoti su ja reikia masinių lygmeniu. Visgi, kol valdžia bando imtis labai įvairių problemos naikinimo metodų – kiekvienas žmogus namuose gali bandyti valyti savo orą. Tam geriausiai tinka rekuperatoriai, taip pat tam tikrų įpročių ugdymasis. Bandykime gyventi taip, kad ir tarša būtų kuo mažesnė ir taip sėkmingai kuriame savo pačių gerbūvį.

Covid19 problema ir kitos ligos

Apie oro užterštumo problemą kalbama labai daug ir seniai. Tačiau dažniausiai yra minimos kietosios dalelės, o ne virusai, kurie gali sukelti ligas. Apie virusus labiausiai pradėta kalbėti pandemijos metu. Tuomet buvo valomos mokyklų patalpose, kitos viešosios vietos, atsirado online darbo linijos ir buvo skatinama kuo daugiau laiko praleisti namuose.

Džiugu, kad ši baisi liga, virusas paskatino mus daugiau dėmesio skirti higienai. Ir savo pačių, ir namų. Oro valymas tapo daugelio žmonių siekiamybę, kadangi buvo suprasta, kad viena įranga gali padėti išvengti labai rimtų ligų.

Kaip išvalyti namų orą?

Namų oro valymo metodų yra gana daug. Žinoma, kad efektyviausia yra ta, kuri neatsiejama nuo inovatyvių technologijų. Rekuperatoriai veikia našiai ir labai puikiai išvalo namų orą, padeda pasiekti patį geriausią rezultatą visomis prasmėmis. Tai yra įrenginys, kuris dažniausiai siūlomas asmenims, kurie serga astma arba turi kitų kvėpavimo takų problemų.

Kai kurie valo namų orą atverdami langą. Rezultatas bus priešingas. Iš gatvės į patalpas prisileisite daug teršalų, kurie jums kenkia. Taip pat siūlome vengti ir kitų netikrų rinkoje kartais siūlomų variantų. Pavyzdžiui, specialių purškiklių, kurie valo orą. Deja, tai yra tik sukčių būdas uždirbti.

Kitos sveikatos gerinimo priemonės

Sveikam žmogaus kūnui bei sielai reikia ne tik švaraus oro, tačiau tai yra viena pirmiausių sąlygų, kuria reikia pasirūpinti. Bandykite kuo daugiau judėti kasdien. Tačiau saikingai, kad jūsų sąnariai nebūtų per daug apkrauti. Taip pat valgykite sveiką maistą, kurio tikrai reikia jūsų kūnui. Žinoma, kad valgyti reikia saikingai. Stenkitės sau suteikti gyvenime kuo daugiau malonumo, ilsėkitės. Galiausiai, miegokite 7-8 valandas per parą, žinoma, kokybiškai.

Pagerinti savo sveikatą ir kurti tokį mikroklimatą, kuris būtinas jūsų sveikatai, šiuo metu yra gana paprasta. Tiesiog įrangos pasiūla yra labai plati ir vis auga. Ar pasinaudosite jos galimybėmis – priklauso nuo jūsų. Tačiau investuoti laiką ir pinigus – verta.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!