Kaip pasirinkti tinkamą maišelio su spauda formą savo produktui?

0
44
- Reklama -

Ieškote ko nors, kas pakylėtų jūsų produktą ir jo pakuotę į aukštesnį lygį? Kas, jei pasakytume, kad yra pakuočių rūšis, kuri iškelia jūsų prekės ženklo pozicijas lentynose, o kartu yra funkcionali jūsų produktams ir ekologiška aplinkai? Pakuotė, apie kurią kalbame, yra individualūs maišeliai su spauda.

Didėjant supakuoto maisto paklausai, įmonės vis dažniau renkasi lanksčias produktų pakuotes, kurios užtikrina ekonomiškumą, tvarumą ir estetinį patrauklumą. Maišeliai yra tik viena iš lanksčių pakuočių rūšių, kurios populiarumas pastaraisiais metais išaugo, ir ne veltui.

Maišeliai yra universalūs daugelyje pramonės šakų, pavyzdžiui, maisto, gėrimų, medicinos, farmacijos, kosmetikos, asmens higienos bei daugelyje kitų.

Kokie yra lanksčiųjų pakuočių privalumai?

  • Mažesnės sąnaudos – sunaudojama mažiau medžiagos nei tradicinėje pakuotėje, todėl maišelių gamyba yra ekonomiškesnė.

  • Geresnis matomumas ir estetinis vaizdas – maišelio gebėjimas stovėti vertikaliai ir unikali jo išvaizda su spauda suteikia jam išskirtinumo lentynose.

  • Lengvas ir plonas profilis, užimantis daug mažiau vietos, padeda sumažinti gabenimo išlaidas ir leidžia efektyviai sandėliuoti bei platinti.

  • Ilgesnis produktų galiojimo laikas – maišeliai turi barjerus ir specialias plėveles, neleidžiančias išoriniams veiksniams, tokiems kaip kvapai, deguonis, šviesa ir bakterijos, užteršti produkto, o šaldytuve laikomus produktus ilgiau išlaikyti šviežius.

  • Privalumai aplinkosaugai – gaminant lanksčias pakuotes sunaudojama 75 % mažiau energijos ir išmetama dešimtadaliu mažiau CO2 nei gaminant analogiškų produktų metalines pakuotes.

Populiariausi lanksčiųjų pakuočių tipai

  • Maišeliai su plokščiu dugnu

Maišelis su plokščiu dugnu – tai maišelis su plokščiu stačiakampiu pagrindu, kurio šonai kartais būna su klostėmis, todėl jis gali stovėti vertikaliai. Šis maišelis užtikrina didžiausią stabilumo ir jūsų gaminio buvimo pusiausvyrą, nes gali stovėti vertikaliai ant lentynos, yra talpus sunkesniems gaminiams ir turi 360 laipsnių paviršiaus plotą pasirinktinei spaudai.

Plokščio dugno maišeliai puikiai tinka tokiems produktams kaip kava, naminių gyvūnėlių maistas, prieskoniai, saldumynai, šaldyti maisto produktai, maistiniai produktai, buitinė chemija ir didelio tankio produktai. Daugiau informacijos internetu: printela.lt.

  • Plokšti maišeliai

Plokšti maišeliai – tai lanksčių maišelių pakavimo būdas, kuris yra ekonomiškiausias iš visų kitų variantų. Kaip matyti iš pavadinimo, maišeliai yra skirti gulėti lentynoje, bet vis tiek užtikrina stabilumą ir didelį spausdinimo paviršių, kurį galima pritaikyti.

Tinkamų medžiagų maišeliui pasirinkimas

Nusprendę, kokio tipo lankstus maišelis tinka jūsų gaminiui, turite apsvarstyti, kokias medžiagas norite naudoti jam gaminti. Tai, kaip gaminami maišeliai, jūsų pakavimo projekte vaidina tokį pat svarbų vaidmenį kaip ir pasirinktas maišelio tipas, todėl priimant sprendimą verta apsvarstyti visas galimybes. Kai kurios tipinės naudojamos maišelių medžiagos yra plastikas, metalinė plėvelė, popierius ir bioplastikas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!