- Reklama -

Nieko nėra maloniau nei gerai išsimiegoti. Kad jaustumėtės kuo geriau, būtinas kokybiškas miegas. Miego trukmei ir kokybei gali turėti įtakos įvairūs veiksniai. Vienas iš dažniausių veiksnių yra namų klimatas. Vasaros mėnesiai gali būti ypač sudėtingi. Štai oro kondicionieriai gali padėti pagerinti jūsų miegą ištisus metus:

  1. Temperatūros valdymas

Galimybė kontroliuoti miegamojo temperatūrą yra labai svarbi norint pagerinti miego kokybę. Teigiama, kad ideali temperatūra patogiausiam nakties miegui yra apie 18,3 laipsnio Celsijaus. Vasaros mėnesiais, kai patalpose dažnai būna 20-30 laipsnių Celsijaus temperatūra, ją išlaikyti gali būti sunku. Oro kondicionieriaus naudojimas padeda užtikrinti, jog būtų pasiektas optimalus patalpų vėsinimas.

  1. Drėgmės kontrolė

Dėl didelės drėgmės miegamajame gali būti karšta ir prakaituojama, todėl gali būti sunku tinkamai išsimiegoti. Yra keletas būdų, kaip sumažinti drėgmės lygį namuose. Oro kondicionieriaus įrengimas yra vienas iš veiksmingiausių būdų. Jis reguliuoja ir palaiko gerą orą jūsų namuose, pašalindamas drėgmę.

  1. Tylus veikimas

Nauji nuolatinės srovės inverteriniai kompresoriai ir naujos šiluminės bei akustinės izoliacijos plokštės reiškia, kad dabartiniai įrenginiai veikia tyliai. Taigi, jums nereikia nerimauti, kad triukšminga AC sistema neleis jums miegoti naktimis.

  1. Miego režimo funkcija

Rinkoje esantys geriausi oro kondicionieriai ne tik veikia tyliai, bet ir siūlo „miego režimą“. Ši funkcija prisitaiko prie aplinkos temperatūros ir visą naktį lėtai kelia temperatūrą. Ši funkcija ne tik padės jums sutaupyti pinigų, nes efektyviau naudoja energiją, bet ir užtikrins komfortą miegant.

  1. Saugumas ir apsauga

Judriuose miestuose naktį palikdami atidarytus langus, kad patalpa atvėstų, galite kelti pavojų saugumui. Be to, miestuose paprastai būna didesnė lauko tarša. Laikant langus atidarytus naktį, į jūsų namus patenka lauko tarša ir triukšmas. Naudodami oro kondicionierių galite būti tikri, kad galėsite patogiai miegoti, nerizikuodami savo namų saugumu.

  1. Gerina oro kokybę

Oro kokybė turi didelę įtaką jūsų bendrai sveikatai. Atlikus tyrimą nustatyta, kad tie, kurie gyvena vietovėse, kuriose yra didelė lauko tarša, 60 % dažniau blogai miega. Oro kondicionieriai puikiai pagerina oro kokybę jūsų namuose. Jie pašalina teršalus iš oro per sistemos filtrus.

  1. Mažina alergenų kiekį

Namuose yra įvairiausių alergenų. Oro kondicionavimo sistemos veiksmingai šalina tokius alergenus, kaip dulkės, žiedadulkės ir naminių gyvūnų plaukai. Dalelės sulaikomos oro kondicionieriaus filtruose, kad jos nebecirkuliuotų atgal į orą. Tai sušvelnina simptomus, jei kenčiate nuo alergijos, pavyzdžiui, šienligės.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!