- Reklama -
Įdomu, kas pasikeistų teismų sistemoje, jei savivaldybių rinkimus laimėtų socialdemokratai? Tikėkimės, kad Teisėjų tarybos pirmininkas G.Kryževičius (dešinėje) ir atsistatydinęs Kauno apygardos teismo pirmininkas A.Milinis kada nors atskleis visuomenei, kokią įtaką teismų sistemai turi rinkimų rezultatai (KK nuotr.)

„Karšto komentaro“ šaltiniai teigia, kad teismų sistemoje duotas nurodymas per savivaldybių rinkimus balsuoti už socialdemokratus. „Būtent apie tai buvo kalbama viename apygardos teisme“, – pasakojo teismo darbuotojų pokalbį girdėję šaltiniai.

„Viena teismo darbuotoja klausė kitos, ar būtinai reikia balsuoti už socialdemokratus, sakė, kad gal galima balsuoti ir už kitą politinę jėgą, vis tiek juk ant balsavimo biuletenio nerašoma pavardė, už ką balsuojama. Tačiau antra darbuotoja atsakė, kad ne, būtinai reikia balsuoti už socialdemokratus, nes toks atseit įsakymas -visi teismai esą balsuos už socialdemokratus“, – „Karštam komentarui“ nugirstą vieno apygardos teismo darbuotojų pokalbį papasakojo šaltiniai.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!