- Reklama -
'Kai nuvykome su vyru į kapus, vieną žvakutę uždegiau ir sūnui... ' - kankinama nežinios 'Karštam komentarui' prisipažino Drąsiaus Kedžio mama

Drąsius Kedys – negyvas

Net du vienas su kitu nesusiję aukšti šaltiniai „Karštam komentarui“ tvirtino, kad teisėją Joną Furmanavičių ir politiką Andrių Ūsą pedofilija kaltinęs Drąsius Kedys gali būti negyvas.

„Aš manau, kad Drąsius Kedys negyvas“, – tokią nuomonę praėjus vos dienai po Kauno įvykių „Karštam komentarui“ išsakė šaltiniai iš generalinio policijos komisaro pavaduotojo Visvaldo Račkausko aplinkos.

Panašiai kalbėjo ir redakcijos šaltiniai iš Kauno apygardos prokuratūros. Šaltinio teigimu, „Drąsius Kedys buvo nužudytas spalio 5 dienos šeštą valandą ryte“. „Jį išviliojo iš namų ir nužudė dar prieš įvykius“, – tokią versiją redakcijai papasakojo vienas Kauno apygardos prokuratūros prokuroras.

„Čia „saugai“ pasitvarkė“, – taip apie teisėjo Jono Furmanavičiaus žmogžudystę pasakė KK šaltiniai iš Kauno apygardos prokuratūros.

Nejaugi iš tiesų Drąsius Kedys yra nebegyvas, o pareigūnai tik žaidžia nešvarius žaidimus, siekdami sudaryti „gyvo Kedžio“ įvaizdį?

Nuvykome į Garliavą – Drąsiaus Kedžio mama pakvietė į namo vidų.

„Kai važiavome į kapines, vieną žvakutę uždegiau ir sūnui… Kažin, ar jis gyvas…“, – paklausta, ką jaučia motinos širdis, šluostydamasi ašaras atsakė Drąsiaus Kedžio mama Laima Kedienė.

„Karštam komentarui“ moteris prisipažino, kad jos seserys, norėdamos sužinoti, ar Drąsius Kedys gyvas, lankėsi pas ekstrasensą.

„O aš negaliu ten nueiti… Bijau…. Kad ko nors blogo nepasakytų…“ – „Karštam komentarui“ sakė D.Kedžio mama.

Naktį iš spalio 4 į 5-ąją moteris su anūke miegojo svetainėje. „Anksti ryte išgirdau Drąsiaus žingsnius (D.Kedys gyveno antrame aukšte, atskiras įėjimas iš lauko – KK past.). Jis nusileido iš antro aukšto ir nuėjo link vartukų. Aš vėl užmigau. Atsikėlusi nustebau, kad jis išvažiavo be mašinos – taip niekada nebūdavo“, – „Karštam komentarui“ apie tą rytą pasakojo Drąsiaus Kedžio mama.

Paklausėme, ar ji tą ankstų rytą matė savo sūnų, kaip jis išėjo iš namų?

Moteris atsakė, kad girdėjo tik jo žingsnius – kaip jis lipo laiptais. Tačiau ar laiptais iš tiesų lipo Drąsius Kedys, ar „saugas“, pasiėmęs iš Drąsiaus Kedžio seifo ten laikytus legaliai turimus ginklus, šiandien į šį klausimą oficialiai dar nėra atsakyta.

„Ir nebus. Nes čia pasitvarkė „saugai“, – kitokio žodžio, kalbėdami apie Kauno įvykius, redakcijos šaltiniai iš Kauno apygardos prokuratūros nevartojo.

Taigi, pakalbėję su Drąsiaus Kedžio motina, sužinojome:

1)     ji nematė, kada konkrečiai Drąsius Kedys išėjo iš namų;

2)     moteris anksti ryte išgirdo žingsnius žmogaus, nulipančio iš antro aukšto, ir vėl užmigo; kieno tai buvo žingsniai – ar Drąsiaus Kedžio, ar „saugo“, nežinia;

3)     D.Kedžio motina atsikėlusi ryte labai nustebo, kad Drąsius Kedys išvykęs be automobilio – to anksčiau niekada nėra buvę;

4)     D.Kedžio motina sūnaus rūbų pasigedo tik po dviejų savaičių nuo Kauno įvykių; taigi neatmetama galimybė, kad D.Kedžio rūbai galėjo būti slapta išnešti iš namų, imituojant Drąsiaus Kedžio „slapstymąsi“.

„Tai, kad Drąsiaus Kedžio nėra gyvo, rodo ir „Lietuvos ryto“ publikacijos. Jeigu „Lietuvos rytas“ rašo, kad Drąsius Kedys yra gyvas ir slapstosi, vadinasi, viskas yra atvirkščiai“, – tokią nuomonę „Karštam komentarui“ išsakė vienas signataras.

Drąsius Kedys – gyvas ir slepiasi V.Uspaskicho "kunigaikštystėje"?

Tuo tarpu vienas komisaras redakcijai prasitarė apie tokią tiriamą Kauno įvykių versiją: esą Drąsiumi Kedžiu galėjo pasinaudoti Viktoras Uspaskich.

„Jis dabar turi labai gerą kozirį Europos Parlamente, kad iš jo neatimtų europarlamentaro neliečiamybės, – kad Lietuvos teisėsauga gina pedofilų klaną ir vykdo politinius užsakymus, ir todėl yra labai rimtas motyvas iš Viktoro Uspaskich neatimti europarlamentaro neliečiamybės“, – redakcijai sakė vienas komisaras.

Pasak jo, šiuo metu atidžiai tiriami Drąsiaus Kedžio ir Viktoro Uspaskich ryšiai bei ieškoma, ar Drąsius Kedys nesislapsto Kėdainių „kunigaikštystėje“.

Tačiau KK šaltiniai iš Kauno apygardos prokuratūros skeptiškai vertina tokią komisaro išsakytą versiją. "Tikrai netikiu, kad Drąsius Kedys yra gyvas", – sakė šaltiniai.

2009-11-02

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!