- Reklama -

Gyvendami šiuolaikiniame pasaulyje esame neatsiejamai susiję su finansines paslaugas teikiančiomis įmonėmis. Į vienas jų kreipiamės, siekdami saugumo, į kitas – norėdami greičiau pasiekti tikslų, į trečias – išspręsti rūpimas problemas. Akivaizdu, kad be jų mūsų kasdienybė būtų kur kas labiau neraminanti, o kai kada ir kelianti daugiau problemų.

Štai – keletas paslaugų teikėjų, kurių dėka galime džiaugtis ramia kasdienybe ir užtikrinta ateitimi:

  •       Draudimas, kuris apsaugo ir turtą, ir sveikatą

Siekdami užtikrinti kuo didesnį saugumą, žmonės yra linkę naudotis tokių draudimo įmonių kaip, pavyzdžiui, „Lietuvos draudimas“ paslaugomis. Jie draudžia ne tik transporto priemones, būstą, tačiau vis dažniau renkasi ir asmens bei sveikatos draudimą. Įdomu tai, kad laikui bėgant intensyviai populiarėja kelionių ir pirkinių draudimai. Visa tai leidžia užtikrinti, kad netikėtai iškilę problemos su automobiliu, būstu ar sveikata nesukeltų didelių finansinių problemų. O tuo pat metu, net ir nesusiduriant su problemomis, draudimas suteikia saugumo pojūtį – niekas negąsdina, nes viskam esate pasiruošę.

  •       Skolų išieškojimas

Nors tai pripažinti nėra malonu, tačiau gana dažnai kasdienybėje tenka susidurti ir su kitų mums neišpildytais finansiniais įsipareigojimais, t. y. skolomis. Dienos, kai skolai atgauti laiku pakakdavo susitarimo žodžiu, jau praeityje. Šiandien visi susitarimai yra fiksuojami raštu – sudarant skolos raštelius, vekselius ar paskolos sutartis. Visgi, dažnai net ir tai neapsaugo nuo nesutarimų, kurie ilgainiui perauga į bylinėjimąsi teisme.

Laimei, eskolos komanda gali greitai ir efektyviai padėti išspręsti su finansinių įsipareigojimų nevykdymu susijusias problemas. Tam tereikia perduoti jūsų turimus, skolinimo faktą pagrindžiančius dokumentus (susirašinėjimas, skolos rašteliai, pinigų pervedimą patvirtinantis dokumentas ar kt.) ir sulaukti pasiūlymo.

  •       Paskolos verslui

Jeigu jau kurį laiką gvildenate idėją apie savo verslą, tačiau neprisiruošiate jo pradėti dėl finansinių priežasčių, tai – ne problema. Pasinaudoję paskola verslui galite gauti greitą ir efektyvų finansavimą. Itin lanksčius grąžinimo grafikus bei terminus siūlo Profitus. Be to, jų paskolos verslui skaičiuoklėje galite sužinoti preliminarias paskolos sąlygas. T. y. kiek gausite lėšų ir kiek turėsite sumokėti palūkanų pasirinkę paskolą skirtingiems terminams. Paskolos verslui, tai priemonė neatidėlioti svajonių ateičiai, įgyvendinti jas nedelsiant.

  •       Galimybės investuoti

Finansinis raštingumas šiandien įvardijamas kaip viena svarbiausių asmens savybių. Jis tiesiogiai prisideda prie gebėjimo kuo pelningiau „įdarbinti“ turimas lėšas ir ilgainiui iš to gauti papildomas pajamas. Kadangi investavimo galimybių yra daug, todėl kiekvienas gali pasirinkti vieną ar kelias iš priimtiniausių. Pavyzdžiui, vieni investuoja į nekilnojamąjį turtą, kiti į vertybinius popierius, treti renkasi investuoti tokiose tarpusavio skolinimo platformose kaip SAVY.

Pastaroji priemonė yra itin palanki pradedantiesiems investuotojams. Pradedant investuoti minimalios sumomis, galima auginti savo finansinį raštingumą ir ilgainiui pereiti prie kitų, sudėtingesnių investavimo galimybių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!